FUNDACIÓN PATAGONISTA

Fundación Patagonista 2021                         fundapata@yahoo.fr

Agenda 1

Agenda 2

Buenos Aires

Terschelling-Ukkel

Sjoemelage

De Gazet van Patagonië 1

De Gazet van Patagonië 2

De Gazet Van Patagonië 1
De Gazet Van Patagonië 2
Buenos Aires
Terschelling-Ukkel

PatagoniArt

Ukulogisch Museum

Het Patagonisch Liedboek

Boeken

PatagoniArt
Ukulogisch Museum
Inhoudstafel/ Hymne
Boeken
Agenda 2

Schijndel

Schijndel
Sjoemelage

Home

Home

Die Opera

Die Opera
De Hopduvel
De Hopduvel/ De volgende stroof
Agenda 1
Patacoronia EXPO
Patacoronia
Schijndel
De Hopduvel/ De volgende stroof
HIP HIP HIP FLAVORIA
ALIBI COLLECTIEF
Het Alibi Collectief wordt vooral geprezen om zijn vormgeving. Dat mag blijken uit meerdere tentoonstellingen in binnen- en buitenland, meestal in samenwerking met de Fundación Patagonista, De Tuin der onlusten en Frédéric Le Junter.
En er waren de dagelijkse revue’s van het ALIBIcollectief. Pat Van Hemelrijck verzamelde er zowat alle artiesten en muzikanten waarmee hij de afgelopen 25 jaar theaterproducties heeft opgezet.
Aansluitend op de revue was er een doorlopende overzichtstentoonstelling die je meenam door hun beeldend en vormelijk erfgoed. Tussen de kunstwerken door waren er live-interventies. Een gids leidde je door installaties, kunstwerken, archeologische vondsten, oude voorwerpen, geluidscreaties  en vele eigenaardigheden en gebruiken uit Patagonië.
Er was meteen ook plaats voor kleine concerten, improvisaties of repetities met o.m. Het Ukulogisch Museum met Luk Tegenbos en Peter Van Eyck, Frederique Lejunter, Max Vandervorst, Jimmy ‘Don Croissant’, Jan De Smet, Alain Rinckhout., Tom Roos, Philippe De Martelaere, Danie Jordens, Heidi Vandermeulen, Geert Waegeman, Koen Van Roy...
Ambiance verzekerd!
TE LAAT !
en
HOERA !
OOSTENDE
TERUGBLIK 2016